MEHMET SOYADIYOK

SAAT

21 Mart 2013 Perşembe

Cisco Packet Tracer


Cisco Packet Tracer, güçlü bir ağ simülasyon programı sağlayan öğrenciler ile deneme ağ davranış ve sormak, “ne varsa” sorular. Ayrılmaz bir parçası olarak, Networking Academy kapsamlı bir öğrenme deneyimi, Packet Tracer sağlar simülasyon, görselleştirme, yazma, değerlendirme ve işbirliği yetenekleri ve kolaylaştırır, öğretim ve öğrenme karmaşık teknoloji kavramları.
Packet Tracer takviyeleri fiziksel donanım sınıfta sağlayarak öğrencilerin oluşturmak için bir ağ ile neredeyse sınırsız sayıda cihazlar, teşvik uygulama, keşif ve sorun giderme. Simülasyon tabanlı öğrenme ortamı öğrencilere yardımcı olur ve geliştirmek, 21. yüzyılın gibi becerileri, karar verme, yaratıcı ve eleştirel düşünme, problem çözme. Packet Tracer tamamlar Networking Academy müfredat, izin öğretim kolayca öğretmek ve göstermek karmaşık teknik kavramlar ve ağ sistemleri tasarımı.
The Packet Tracer yazılımı ücretsiz olarak mevcuttur ONLY Networking Akademisi öğretim elemanları, öğrencileri, mezunları ve yöneticiler bu tescilli Akademi Bağlantısı kullanıcılar için.
İndirmek İçin Packet Tracer:

  • Oturum Akademi Bağlantısı (eğer kayıtlı olması gereklidir Ağ Akademisi öğrenci, mezun, öğretim görevlisi veya yöneticisi)
  • Giriş yaptıktan sonra içine Akademi Bağlantısı seçin Packet Tracer grafik indirmek içi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder